Инструкции за употреба Keto Diet

Препораки за употреба Keto Diet: прирачник

Нутриционисти советува да се подложи на лекување во идентификување на рана фаза на дебелината или само вишокот тежина и кај пациенти на различна возраст и пол. Во отсуство на хронична болест индикации капсули следниве:

  • sedentary начин на живот;
  • прејадувањето, вклучувајќи предизвикани од психолошки проблеми и стресот;
  • тенденцијата за вечер snacking;
  • неурамнотежени исхрана.

Сите овие фактори порано или подоцна ќе доведе до зголемување на телесната тежина. Брзо губење на тежината преку ketosis ќе се спречи прекумерна телесна тежина и normalizes метаболизмот во организмот. Природен производ работи исклучително ефикасно и е поврзана со кумулативна ефект. Буквално секоја употреба води кон подобрување и реставрација на метаболичките процеси. Затоа, препорачливо е да не скокнеш доза, бидејќи тоа влијае на конечниот резултат.

Апликацијата Кето Исхрана

Пред употреба Keto Diet, бидете сигурни дека ќе немаат контраиндикации за овој метод на губење на тежината. Тие вклучуваат:

  • хронични болести на внатрешните органи, кои бараат медицинска помош;
  • алергиски реакции на компоненти;
  • бременоста;
  • детска возраст.

За време на клиничките студии на производот спроведено во Македонија, немаше никакви несакани ефекти поврзани со неговата доза. Keto Diet добро се поднесува од страна на пациентите.

Метод на апликација

Земете 2 капсули два пати на ден со најмалку 200 ml вода на собна температура. Нутриционисти препорачуваат во ова време да пиете многу чиста вода за подобар и побрз начин на чистење на телото од токсини и другите масти.

Keto Diet — безбедно губење на тежината преку ketosis. Капсулите може да се донесе без да наштетат на здравјето. Растителни екстракти базиран производ, па влијанието е многу нежно и ефикасно.