Искуство во користењето на Keto Diet

Искуство во користењето на Софи, Австрија

Искуството на користење на Кето Исхрана од Софи

Колку што можам да се сетам, јас сум секогаш dieted. Беше секогаш гладни, лути и поспан, имав проблеми со кожата.

Понекогаш и јас се уште успева да изгубите некои тежина, но тежината секогаш се вратија. Мојот нутриционист ми кажа дека е можно брзо губење на тежината преку ketosis користење Keto Diet.

Во убавината на сите добра, затоа решив да се обиде.

Резултати почнаа да се појавуваат речиси веднаш! Во првата недела јас го загубија 5 повеќе lbs. За мене, ова е вистинска магија!

Почувствував голема, спиеше само 6 часа, но не беше целосно одморен. И што е најважно, нема глад. Пробате овие капсули од себе!

Искуство во примена од Мајкл, САД

Мајкл мислење за Кето Исхрана

За мене Keto Diet стане спас. Никогаш не мислев дека ќе биде во можност да јадат она што ми се допаѓа, и во исто време да се губат телесната тежина.

Само пред, јас бев вишокот на износот на јаглехидрати во исхраната. Поради ова, мојата тежина на возраст од 29 беше блиску до 100 кг. Во Принцип, кога ќе се прилагоди на висината на јаглехидрати, мојата тежина почна да опаѓа.

Но, јас не можат да живеат без, како храна, сакам брза храна и слатки.

Пријател, кој успеа многу на телесната тежина по употребата Keto Diet, ми кажа како да ги користат овие капсули. Морам да кажам, откако почнав со третманот, тежина почна брзо да опаѓа, јас дури и не треба да се откаже од јаглехидрати. Овој производ е безбеден губење на тежината преку ketosis. За само 4 месеци изгубив 24 кг!