Осврти за Keto Diet

 • Bedirhan
  Никогаш не мислев дека ќе изгубат тежина до 70 кг. Мојата тежина секогаш бил пристоен над 100, а тоа не ми пречи се додека не почнав да имаат проблеми со срцето. Се обидов капсули Keto Diet и не се изгубени. Губење на лево, и глад е не, напротив, јас бев дури и посреќни од вообичаеното!
  Keto Diet
 • Almina
  Изгубив 13 кг со овие капсули во само неколку месеци. Мислам дека резултатот е добар, има уште многу работа да се направи, но кога губат телесната тежина брзо е нездрава, и Keto Diet сето тоа оди глатко и мирно, само јадат и да изгубат тежина.
  Keto Diet
 • Abisai
  Најдобар лек јас се обидов. Тежината се стопирани и не расте, иако сега јас, исто така, јадете бонбони и чоколадо. Со Keto Diet Јас успеав да се изгуби речиси половина, во овој случај, тоа е многу лесно, речиси без никакви промени во здравството.
  Keto Diet
 • Almira
  Ние знаеме толку малку за нашето тело, процесите кои во тоа да се случи. За капсули јас само се научи од нутриционист. Јас сум мрзелив, не можат да седат на диета и да се обучуваат во салата. Keto Diet — брз и лесен начин, што јас успеав да го изгуби 15 кг! Го препорачувам на секој кој е исто како мене!
  Keto Diet
 • Almedina
  Години, само години на борба, но сепак мораше да се скрие во baggy облека. Се надевав за чудо, но Keto Diet Ми беше кажано на друг начин. Сега во огледалото ќе видам тенка и среќна девојка!
  Keto Diet
Кориснички рејтинг Keto Diet
4.2
5